Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Tabla pentru invelitori
20 lei
Brand
Tigla
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Bun venit la echipa de meseriasi!

Echipa de profesionisti, executam lucrari de  invelitori cu tabla lindab, zincata, cupru, inox, titan, acesorii jgeaburi, burlane, sisteme complete pluviale de scurgerea apelor de pe acoperisuri, lambriuri la comanda dimensionate, vopsitorii tabla, saceag, reparatii mici de acoperisuri catre clienti persoane fizice sau firme.

Va punem la dizpozitie toate materialele necesare petru construirea sau reconstruirea unui acoperis sau o mansarda.

Cu o experienta de peste 20 ani in domeniu, am executat diverse proiecte: cladiri rezidentiale, cladiri comerciale s-au industriale, farmacii, clinici medicale.

Acestea au inclus in executia noastra urmatoarele lucrari: demolari, decopertari invelitori refacere la cheie.

Echipa pune foarte mare pret pe calitatea lucrarilor executate si respectarea termenilor de executie catre beneficiar.

Executam orice fel de lucrari de amenajari sau reparatii, indiferent de dimensiuni, la constructia de case-vile, de la temelie pana la cheie.

Pentru Bucuresti 25% discount
Tel. 0737631484, 0743606073.

REPARATII ACOPERISURI TABLA ZINCATA, MONTAJ VANZARI TABLA LINDAB OFERTE

Produse Lindab

Tabla plana prefaltuita | LindabTabla plana prefaltuita | Lindab Panourile de tabla plana prefaltuita reprezinta o solutie alternativa atat pentru pastrarea imaginii traditionale a cladirilor, cat si pentru nuantarea aspectului modernist al acestora.

Multitudinea de culori si tipuri de acoperire disponibile acestui tip de invelitoare Lindab, impreuna cu sistemul de drenaj Lindab Rainline, ofera posibilitatea unor multiple combinatii.

Tigla metalica Lindab | Nordic 400

Tigla metalica Lindab Nordic 400 este un produs premium pentru acoperisuri cu aspect desavarsit. Profilul inalt, de 60 mm, asigura rezistenta sporita la incarcari de zapada si vant, iar gama coloristica bogata ofera libertate deplina de alegere. Produsul este executat cu decupaj contur pentru o linie eleganta a stresinii.

Tigla metalica Lindab | Skane

Tigla metalica Lindab Skane este un produs accesibil, cu profilatie joasa si aspect similar tiglei clasice. Se adreseaza clientilor finali cu venituri medii, care isi doresc un produs sigur sub umbrela unui brand puternic. Produsul are decupaj contur, caracteristic Lindab, ce imbunatateste aspectul stresinii si permite realizarea de suprapuneri invizibile.

Tigla metalica Lindab | LTM 300

Tigla metalica LTM-300 de la Lindab vine mai aproape de buzunarul tau, reprezentand o varianta economica din portofoliul de produse Lindab. Pastrand aceleasi repere calitative, pentru un acoperis complet, Lindab iti pune la dispozitie o gama extinsa de accesorii pentru un montaj simplu si sigur.

Sistem de jgheaburi si burlane Lindab

Lindab Rainline este sistemul de colectare si drenare a apelor pluviale care ofera cea mai buna calitate atunci cand vine vorba de durabilitate, flexibilitate si usurinta in instalare. A fost dezvoltat de profesionisti pentru profesionisti si de-a lungul timpului a devenit alegerea lor numarul 1.

Ne dorim ca beneficiarii nostri sa stie ca in momentul in care ne-au incredintat executia unei lucrari au facut cea mai buna alegere atat din punct de vedere al montajului cat si din punct de vedere al raportului calitate pret.
Din Gura in Gura